[Reis boeken]

 

7 Daagse Outdoor fotografiecursus, Kopenhagen en Zweden

Van zondag 10 november t/m zaterdag 16 november 2019

 

Deze gecombineerde reis van hiken en fotografiecursus in één, is een speciale reis. Hier komt u op plaatsen waar u anders niet zo snel zou komen en waar u naar hartelust kunt werken aan uw fotografiekwaliteiten onder begeleiding van een ervaren vakfotograaf.

 

Prijs vanaf €1.199,- p.p. incl. btw op basis van 4 personen (2 persoonskamer, 1 persoonskamer in overleg)

 

De reis is inclusief

- 6 Overnachtingen

- 6 Maal ontbijt

- 6 Maal avondeten

- Heen- en terugreis met ruime mini-bus

- Veerdienst Denemarken-Zweden en tol

 

Exclusief

- Lunch

- Consumpties

- en andere naar eigen inzicht te besteden zaken

 

Niveau

Voor beginnende en gevorderde amateurfotografen.

Uitdagende hikingtrips en fotografiedagen. U dient minimaal 4 uur per dag te kunnen wandelen. Het terrein is nergens moeilijk maar kan door de weersomstandigheden wel uitdagend zijn. Goede kleding en stevige wandelschoenen zijn een must (er is voldoende tijd op de dag om te fotograferen).

 

Begeleiding

U wordt de gehele reis begeleid door fotograaf Pim van der Maden en Bergmeister Jelle de Jong.

 

Overnachtingen

In Denemarken hebben we de beschikking over een zeer ruime vakantiewoning. Losse bedden en meerdere slaapkamers en badkamers zijn aanwezig.

 

Vervoer

We reizen als gezelschap in een ruime mini bus

 

Reis per dag

Dag 1 - Heenreis via Hamburg en Odense

 

Dag 2 - Kopenhagen

Voor het ontbijt kijken we of we een mooie zonsopgang kunnen fotograferen. Na het ontbijt gaan we met een opdracht op pad in Kopenhagen. Aan het einde van de dag komen we weer in onze verblijf waar we na een warme maaltijd de resultaten van de dag bekijken.

 

Dag 3 - Kastelen

Als de ochtend goed is gaan we eerst weer op pad voor een zonsopgang en na het ontbijt gaan we richting Hillerod om daar een enorm kasteel te bekijken en foto opdrachten uit te werken. Rond 14.00 uur gaan we richting de kust om ons daar te installeren voor een zonsondergang. De zon gaat in november rond 16.10 uur onder.

 

Dag 4 - Zweden

Vandaag gaan we vroeg op weg naar Mölle in Zweden. Via de tunnel en de brug van Kopenhagen naar Malmö rijden we Zweden binnnen. Dan recht omhoog richting Helsingborg. Ongeveer 2 uur rijden. Na een mooie hike sluiten we de dag af met een zonsondergang waarna we weer terug rijden via Helsingor Denemarken.

 

Dag 5 - Krijtrotsen

Bezoek aan Unesco Wereld erfgoed de krijtrotsen van Stenvs Klint en Mons Klint. Bijzonder landschap met een pittige wandeling. Voldoende ruimte om bijzondere beelden te maken.

 

Dag 6 - Kopenhagen

Vandaag de laatste dag van deze reis in Denemarken. We benutten deze dag met een speciale foto opdracht in het mooie Kopenhagen.

 

Dag 7 - Terugreis naar Nederland

 

 

[Reis boeken]

 

Hieronder een voorlopige sfeerimpressie.


  • Denemarken
  • Denemarken
  • Denemarken
  • Denemarken
  • Denemarken
  • Denemarken
  • Denemarken
  • Denemarken
  • Denemarken
  • Denemarken